De BMW 5-serie is een belangrijke auto voor BMW, omdat hij voortbouwt op het succes, die al decennia een icoon is in de autowereld. De i5 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de i5 eDrive40 en de i5 M60 xDrive. De i5 eDrive40 heeft een achterwielaangedreven elektromotor met een vermogen van 250 kW (340 pk) en een actieradius van 568 km (WLTP). De i5 M60 xDrive heeft een vierwielaangedreven elektromotor met een vermogen van 400 kW (544 pk) en een actieradius van 521 km (WLTP).

De i5 is een luxe en krachtige elektrische sedan die de verwachtingen van veel kopers zal overtreffen. Het is een perfecte keuze voor zakenmensen die op zoek zijn naar een efficiënte en milieuvriendelijke auto.

BMW i5 Lease deals bij Fleximo

Interieur van de BMW i5

Van binnen lijken de nieuwe 5-serie en i5 veel op de andere moderne BMW’s. Net zoals bijvoorbeeld bij de BMW i4 zien we nu ook weer het grote ‘curved display’ dat over de gehele breedte van de middenconsole tot bestuurder doorloopt. Het digitaal instrumentarium en groot touchscreen geven de nieuwe modellen een moderne uitstraling. Ook houdt BMW vast aan de oude en vertrouwde i-Drive knoppen in de middenconsole. Met deze knoppen kun je het gehele aanraakscherm bedienen zodat je minder afgeleid raakt wanneer je bijvoorbeeld in de auto aan het rijden bent. Inmiddels gebruikt BMW de i-Drive knop al meer dan 20 jaar!

Natuurlijk heeft het interieur ook enkele vernieuwingen ondergaan. Zo is de regeling van de temperatuur onderaan het grote scherm te vinden en hoef je niet meer het hele menu door te gaan om dit te regelen. Ook is de temperatuurregeling gekoppeld aan de verwarmde of gekoelde zetels. Ook kun je in de elektrische BMW i5 enkel tijdens het laden een potje gamen of een film kijken om de laadtijd te doden.

Operational lease
bmw-i5-zakelijk-leasen-fleximo

Autotest BMW i5 Lease

BMW i5 lease nieuws

page 1 of 2

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken