Skoda gaat afstand nemen van zijn huidige designtaal. Skoda zal binnekort de Vision 7s presenteren. Een elektrische concept car die zoals de naam al zegt plaats biedt aan 7-personen. Met het nieuwe model onthuld Skoda zijn nieuwe designtaal die voor de komende jaren gebruikt zal gaan worden. Op de beelden is een krachtige SUV te zien met een opvallend front en een soort T-vormige koplampunits.

Skoda Vision 7S voorbumper bij nog geen voertuigen gevonden

Met ŠKODA’s nieuwe designtaal als basis verenigt de 7S bekende merkwaarden zoals robuustheid, functionaliteit en authenticiteit en onderscheidt hij zich verder door een ruimtelijk interieur, duurzame en milieuvriendelijke materialen en een aerodynamische, efficiënte carrosserie.

Een nieuwe designtaal onthuld

De beelden tonen een nieuw ontworpen opvallende voorzijde. De aanzienlijk bredere en plattere ŠKODA-grille is donker en gesloten. De koplampen, die ver richting de hoeken van het front zijn geposteerd, zijn onderverdeeld in twee rijen boven elkaar. Waarbij de scherp getrokken dagrijverlichtingsstrip erboven horizontaal doorloopt in de robuuste flanken, om zo een T-vormig lichtcluster te vormen.

Skoda Vision 7S

Forse aerodynamisch geoptimaliseerde velgen onderstrepen het karakter van de VISION 7S. En profil zijn de cleane oppervlakken en subtiel naar achteren toe aflopende daklijn karakteristieke elementen. Herkenbare contouren, compleet nieuwe bumper De duidelijke contouren van de motorkap vormen samen de bekende ŠKODA-lijn. Daaronder beschikt de opvallende, compleet nieuw ontworpen bumper over zeven verticale luchtinlaten, waarvan de middelste in de kleur oranje is uitgevoerd. Het onderste gedeelte van de bumper is voorzien van aluminium bodembescherming.

Skoda Vision Concept

Skoda interieurdesign

Skoda geeft aan dat het nieuwe interieur van de Skoda Vision 7s aangeeft hoe de toekomst ervan binnen uit komt te zien. Dat betekent dus dat Skoda merken als Volvo, Polestar en Renault achternagaat en overstapt op verticaal georiënteerde schermen.

Elektrische zevenzitter!

Het aanbod van elektrische auto’s breidt in snel vaart uit. Je hebt elektrische auto’s in alle segmenten, soorten en maten. Ben je opzoek naar een elektrische zevenzitter dan moet je toch goed zoeken. Op dit moment heeft Mercedes de EQB en de nieuwe EQS SUV, Tesla de Model Y en Model X. Buiten de personenauto’s zijn er ook een aantal bedrijfswagen met ruimte voor 7-personen. Denk aan de Opel Zafira-e, Toyota Proace Verso Electric, Peugeot e-Traveller en de Mercedes EQV. Skoda wilt zich ook gaan mengen in dit segment en gaat de concurrentie proberen te verslaan met de Skoda Vision 7s.

Ruimste Skoda ooit krijgt beeldscherm tot het dak!

De beelden lichten een tipje van de sluier op van het exterieur van de Vision 7s concept car. De officiele onthulling zal op 30 augustus plaatvinden.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken