Ben je op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle auto voor je zakelijke doeleinden? Overweeg dan BMW zakelijk leasen bij Fleximo! Ben je op zoek naar een betrouwbare, comfortabele en stijlvolle auto voor je zakelijke doeleinden? Bij Fleximo bieden we een groot aantal BMW modellen aan: van 1-serie tot 8-serie, van X1 tot X7 en natuurlijk alle elektrische modellen die BMW aanbiedt!

Met het zakelijk leasen van een BMW bij Fleximo kun je rijden in een auto die bij je bedrijf past en je professionele imago versterkt. Of je nu op zoek bent naar een efficiënte stadsauto of een ruimere gezinsauto, Fleximo biedt voor ieder wat wils.

Onze BMW Zakelijke lease modellen

Waarom een BMW Zakelijk leasen?

Er zijn verschillende redenen waarom een BMW leasen een goede keuze kan zijn voor bedrijven. Hieronder staan enkele van de belangrijkste voordelen:

  1. Prestaties: BMW’s zijn bekend om hun uitstekende prestaties en rijdynamiek. Dit kan een belangrijke factor zijn voor bedrijven die hun medewerkers willen voorzien van veilige en efficiënte voertuigen.
  2. Imago: BMW’s hebben een stijlvolle en professionele uitstraling, wat kan bijdragen aan een positief bedrijfsimago. Dit kan bijvoorbeeld belangrijk zijn voor bedrijven die veel klanten ontmoeten.
  3. Duurzaamheid: BMW biedt een aantal elektrische en hybride modellen, die milieuvriendelijker zijn dan conventionele benzine- of dieselauto’s. Dit kan een belangrijke factor zijn voor bedrijven die hun duurzaamheid willen verbeteren.
  4. Kostenefficiëntie: Zakelijk leasen kan kostenefficiënter zijn dan het kopen van een auto, omdat het bedrijf geen grote aanschafprijs hoeft te betalen. In plaats daarvan betalen ze maandelijkse leasebetalingen die vaak inclusief onderhoud en verzekering zijn.
  5. Flexibiliteit: Zakelijk leasen biedt bedrijven de flexibiliteit om regelmatig te kiezen voor een nieuwe auto, zonder zorgen te maken over de verkoop van de oude auto. Dit kan handig zijn voor bedrijven die snel veranderende technologie en veranderende wensen van hun medewerkers moeten volgen.

In samenvatting, zakelijk leasen van een BMW kan een goede keuze zijn voor bedrijven die prestigieuze, veilige en efficiënte voertuigen willen voor hun medewerkers, die hun duurzaamheid willen verbeteren, en die een kostenefficiënte en flexibele manier van voertuigen aanschaffen willen.

Over het Duitse merk BMW

BMW, of Bavarian Motor Works, is een Duitse autofabrikant opgericht in 1916. Het bedrijf is bekend om zijn luxe en sportieve voertuigen, waaronder de 3-serie, 5-serie, 7-serie en de X-serie SUV’s. BMW is ook een van de ‘Drie Grote’ luxe-autofabrikanten, samen met Mercedes-Benz en Audi. Het bedrijf produceert ook motorfietsen onder de naam BMW Motorrad. BMW is gevestigd in München, Duitsland en heeft productie- en verkoopvestigingen over de hele wereld.

BMW begon oorspronkelijk als een fabrikant van lucht- en waterkoelingen en produceerde later motoren voor vliegtuigen tijdens de Eerste Wereldoorlog. In 1928 begon het bedrijf met de productie van auto’s. De eerste auto die BMW produceerde was de BMW 3/15, een compacte auto met een motor van 1.5 liter. In de jaren 30 begon BMW zich te richten op luxe en sportieve auto’s, en lanceerde de BMW 328 roadster, die bekend stond om zijn uitstekende prestaties en elegantie.

In de jaren 50 en 60 werd BMW bekend als een fabrikant van sportieve en luxe auto’s en bouwde een reputatie op voor de ontwikkeling van innovatieve technologieën. In 1975 introduceerde het bedrijf de BMW 3-serie, die nog steeds een populaire keuze is voor kopers die op zoek zijn naar een sportieve, luxe auto. In de jaren 80 en 90 breidde BMW zijn productlijn uit met de introductie van de 5-serie en 7-serie sedans, evenals de eerste SUV van het bedrijf, de BMW X5.

BMW is ook bekend om zijn motorsportactiviteiten. Het bedrijf heeft vele overwinningen behaald in verschillende racing series, waaronder de 24 uur van Le Mans en de DTM. BMW is ook actief in Formule 1, heeft een fabrieksteam gehad dat in de jaren 80 en begin jaren 90 met succes heeft gereden.

BMW is ook gericht op duurzaamheid en investeert in de ontwikkeling van elektrische en hybride voertuigen. Het bedrijf heeft een brede range van elektrische en hybride modellen beschikbaar, waaronder de BMW i4 en de BMW i7. In de toekomst zal BMW blijven werken aan de ontwikkeling van innovatieve technologieën om te voldoen aan de stijgende vraag naar duurzamere voertuigen.

Lees onze BMW Lease artikelen

page 1 of 3

Fleximo BMW reviews!

BMW Zakelijk Leasen – Offerte aanvragen

[caldera_form id=”CF637e3e6751170″]

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken