Mercedes-Benz verdeelt zijn aanbod in verschillende klassen. Met een Mercedes-Benz lease auto zit u altijd goed. Voor welk model u ook kiest, met dit automerk kiest u voor kwaliteit en comfort. Mercedes-Benz streeft al jaren naar alleen het allerbeste en laat dit terug zien in zijn assortiment. Als zakelijke lease rijder heb je de keuze uit bijvoorbeeld een zeer compacte Mercedes-Benz A-klasse lease. Ontspannen achter het stuur zitten en genieten van elke seconden in je A-klasse. Wellicht zit je toch te wachten op iets groters, meer ruimte, meer comfort misschien past de C-klasse dan beter bij je! Verkrijgbaar in meerdere modellen zoals de: Limousine, Estate, Coupé en Cabriolet. Kortom je zoektocht naar een Mercedes-Benz is een ”Zoektocht naar Perfectie”. Zakelijk rijden een Mercedes-Benz leasen is mogelijk met allerlei modellen: van de A-klasse tot en met de V-klasse en alles wat daartussenin zit voor een vast bedrag per maand.

Hoge kwaliteit

Alle Mercedes-Benz lease modellen kenmerken zich natuurlijk door haar hoge kwaliteitsstandaarden. Waar je over smaak kunt twisten, daar kun je dat niet over kwaliteit. Ze zijn onderhoudsarm en op de lange termijn daarmee een goede keuze voor ieders portemonnee.

Elektrisch rijden op een ander niveau

Mercedes LeaseMercedes-Benz is zich de laatste jaren ook aan het verdiepen in het elektrisch rijden. Tot op heden heeft Mercedes-Benz alleen de EQC officieel op de markt gebracht. Maar nieuwe modellen zijn in zicht! De Mercedes-Benz EQC lease legt de lat hoog, dankzij zijn indrukwekkende actieradius, uitgebreide laadmogelijkheden en maximale veiligheid brengt de EQC elektrisch rijden naar een nieuw niveau.

De nieuwe Mercedes-Benz EQC lease is een puur elektrisch aangedreven SUV met veel ruimte en comfort. Tot u accelereert, want dan verandert de auto in een sportwagen. Bij het wegrijden staat direct het volledige koppel ter beschikking waardoor de EQC naar voren wordt gekatapulteerd. Dat is het grote verschil van een puur elektrische aandrijving ten opzichte van een benzine- of dieselmotor. Het resultaat is een compleet nieuwe en fascinerende rijdynamiek.

De ruime EQC is uitermate geschikt voor de dagelijkse praktijk. Dankzij zijn grote bagageruimtevolume is het model bovendien de perfecte metgezel voor langere ritten. Rijd elektrisch voor een vast bedrag per maand zonder bijkomende kosten!

De gouden Samenwerking

De geschiedenis van Mercedes-Benz startte in de 19e eeuw bij twee afzonderlijke ingenieurs: Carl Benz en Gottlieb Daimler. Beide personen richtten afzonderlijk van elkaar een autobedrijf op. Jaren later, in 1926, besloten de twee bedrijven dat het strategisch een sterke keuze was om samen verder te gaan en fuseerden ze. De samenwerking bleek een gouden zet en dit kwam ook naar voren uit de verkoopcijfers. De afgelopen jaren heeft het Duitse automerk bewezen een voorloper te zijn in innovatie en vernieuwing. Een zeer succesvolle formule.

Mercedes A-Klasse leasen

Een Mercedes A-klasse lease doet u voordelig bij Fleximo. Deze luxe hatchback is perfect voor de zakelijke rijder. Een professionele uitstraling, zuinige dieselmotoren en de zeer rijke uitrusting maakt van de nieuwe Mercedes-Benz A een prettige leaseauto. De zuinigste uitvoering van de A heeft een gemiddeld brandstofverbruik van slechts 4,1 liter per 100 kilometer.

Mercedes-Benz B-klasse leasen

De Mercedes Benz B-klasse lease heeft dankzij de nieuwe uitrusting en innovaties een hele sportieve uitstraling gekregen. Door de modern gestileerde look is de B-klasse onwijs geliefd onder de leasers. Hij combineert een strak gesneden Mercedes-neus met een ruime koets en stijlvol lijnenspel. Een dynamiek die voor elke leaserijder een geschikte oplossing biedt. Ook met het interieur geeft de B-klasse zijn visitekaartje af. Een elegante combinatie van hoogwaardig materiaal, moderne techniek en optimaal comfort voor alle passagiers.

Mercedes-Benz C-klasse leasen

De nieuwe Mercedes-Benz C-klasse lease is lichter, zuiniger en tegelijkertijd even elegant en sportief als voorheen. Met een unieke user experience, nieuw ontworpen koplampen en nog meer rijassistenties. Bij Fleximo kun je deze luxe topper bestellen voor een zakelijke lease. Wilt u de C-klasse leasen, maar heeft u meer ruimte nodig? Dan hebben wij voor je de C-klasse Estate beschikbaar.

Mercedes-Benz E-Klasse leasen

De Mercedes E-klasse lease is de ideale zakenauto. Uitgerust met innovatieve technologie, de beste infotainment en efficiënte motoren met standaard een automaat. In de E-klasse rijdt u stressvrij, ook dankzij de vele assistentiefuncties die u moeiteloos laten manoeuvreren en parkeren. De indrukwekkende Mercedes E-klasse kunt u zakelijk leasen bij Fleximo, ook als sportieve Estate. Bekijk hier de rijtest!

Alle modellen en uitvoeringen leverbaar

De modellen hebben allemaal hun eigen mogelijkheden en kenmerken. Alle modellen zijn verkrijgbaar met verschillende motoren. Zo zijn er de dieselmotoren en ook de benzinemotoren.

Bedrijfswagen lease

Mercedes lease bedrijfswagensBen je op zoek naar een Mercedes bedrijfswagen? Fleximo heeft altijd een goede oplossing die past bij jouw bedrijf. Scherpe lease deals,geen lange levertijden en een vast bedrag per maand! Als timmerman, schilder, elektricien of koerier is jouw Mercedes bedrijfswagen onmisbaar. Deze werkplek op wielen wil je natuurlijk zo efficiënt en veilig mogelijk inrichten. Met een goede bedrijfswageninrichting kun je tijd besparen. Hoe beter de inrichting hoe minder tijd je kwijt bent aan het zoeken naar onderdelen en zo voorkom je onnodige ritten naar de bouwmarkt of groothandel.  Neem contact op met onze bedrijfswagen specialist Maurice om jouw mogelijkheden te bespreken.

Een Mercedes private lease

Wanneer je kiest voor Private lease bij Fleximo dan kies je voor een scherp aanbod. Wij maken je graag een offerte op maat zodat je volledig ontzorgd wordt. Wanneer je kiest voor een private leaseauto betaal je een vast bedrag per maand. Je hoeft daarnaast alleen nog maar de brandstof te betalen. Neem contact met een van onze medewerkers op!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken