Wat gaat er veranderen?

Zoals u wellicht al vernomen heeft gaat er komend jaar veel veranderen op het gebied van mobiliteit. Ondernemers worden voor het blok gezet om op korte termijn grote financiële keuzes te maken wanneer u een bezorgservice aanbied aan uw klanten. U dient rekening gaan houden met uw CO2 uitstoot, we krijgen te maken met zogenoemde “zero-emissie-zones” en het BPM-voordeel op bedrijfswagens verdwijnt voor ondernemers.

Uiteraard denkt Fleximo graag met u mee! Wij kunnen u adviseren en volledig ontzorgen over o.a. bovenstaande punten.

Wij zijn wij?

Fleximo adviseert MKB-bedrijven op het gebied van autolease. Ons advies beperkt zich niet tot offertes voor lease auto’s, maar strekt zich uit tot alle facetten van autolease en mobiliteit. Denkt u aan een lease auto of wilt u de financiering van het wagenpark van uw bedrijf herzien? Welke mobiliteitsvraag u ook heeft, Fleximo informeert en adviseert u over alle mogelijkheden op het gebied van auto leasen en mobiliteit.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Bij het maken van keuzes in de huidige markt streven klanten naar niets minder dan het beste. En daarom kiezen klanten voor ons. Ons bewezen succesverhaal wordt verklaard door twee onmisbare factoren: een minimale klanttevredenheidsscore van gemiddeld 9,3 en het aanbieden van de beste prijs en voorwaarden in de branche. Bekijk hier onze beoordelingen!

Switch To Electric!

Indien u besluit om bij ons een nieuwe volledig elektrische bedrijfswagen te leasen, bieden wij u de mogelijkheid om uw diesel bedrijfswagen eerder in te leveren dan de oorspronkelijke einddatum van het contract, zoals vermeld in de overeenkomst. In dit geval zullen wij de daadwerkelijk gereden kilometers met u verrekenen, zonder extra kosten voor het vroegtijdig inleveren. Lees meer!

Totaaloplossing voor geconditioneerd transport

Fleximo ontzorgd, denken verder dan enkel auto’s leveren. Zo kunnen wij iedere (bestel-) auto voorzien van een koelvoorziening. Uiteraard voldoet deze aan de HACCP normen die gesteld worden binnen de branche. De units zijn in allerlei varianten te leveren, denk hierbij aan; vries/opwarm mogelijkheden, grootte van de unit en aantal deuren (enkel via de achterdeuren bereikbaar of ook via de schuifdeur). De units zijn eenvoudig te bedienen, af te lezen en zijn laag in het brandstofverbruik

Laadpaal configurator

Wij begrijpen dat uw keuze voor elektrisch rijden een belangrijke stap is richting een duurzamere toekomst. Om uw elektrische avontuur nog aangenamer te maken, bieden wij u de mogelijkheid om een laadpaal te configureren die perfect aansluit bij uw situatie en behoeften.

In onze laadpaal configurator kunt u alle aspecten van uw nieuwe laadpaal aanpassen. Selecteer eenvoudig de aspecten zoals: het type woning, uw huidige situatie, locatie van de meterkast, locatie van het laadpunt etc. Zo kunnen wij u de perfecte oplossing aanleveren.

Meer informatie!

Fleximo, uw partner in mobileit

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken