Als je denkt aan populaire automerken kom je al snel uit bij Audi lease model. Audi lease is een van de meest populaire merken ter wereld. Voor de zakelijke lease rijder is een Audi leasen vaak een voor de hand liggende keuze aangezien je stijlvol en veilig op de weg wilt rijden.

Of je nu een wagenpark met een grote vloot onder uw hoede heeft, of dat je als mkb’er of zzp’er de beste auto voor jouw mobiliteitsbehoefte zoekt, Audi heeft een ruime selectie aan auto’s die geschikt zijn voor zakelijk leasen. Zo ruim, dat er altijd de juiste auto voor jouw situatie tussen zit.

Zakelijk Audi leasen

Weet je al welk Audi model u wilt leasen? Of ben je nog aan het oriënteren? In welke fase je ook zit, wij voorzien je graag van betrouwbaar en vrijblijvend advies. Je kunt bij ons terecht voor populaire Audi modellen zoals de Audi A1 of de A3, maar ook voor Audi’s waar je misschien niet meteen aan denkt. Wij helpen je een wagenpark met leaseauto’s samenstellen die past bij uw business door middel van zakelijk lease.

De SUV modellen

De SUV modellen van Audi zijn herkenbaar aan de Q. Ze laten de feiten voor zich spreken, zonder de intuïtie te negeren; ze zijn efficiënt, zonder het rijplezier uit het oog te verliezen; ze zijn sportief, zonder de praktische bruikbaarheid te vergeten. Deze SUV modellen combineren nuttige technologieën, zoals bijvoorbeeld quattro permanente vierwielaandrijving, met traditionele kwaliteiten zoals doordachte details, comfort en power.

De A-serie modellen

Sportief luxueus of compact zijn de woorden die je voorbij ziet komen als je naar de A-modellen van Audi kijkt. Audi heeft een groot assortiment van de A-modellen. Zo kun je kiezen uit Hatchbacks, sedan stationswagons cabrio en coupés de keuze is reuze! Wil je toch een sportievere variant als lease auto? Dan heeft Audi ook nog een breed scala aan S en RS modellen.

Elektrische Audi leasen

Het rijden van een elektrische lease auto is bij Audi geen toekomstmuziek meer. De eerste volledig elektrische auto van Audi, de Audi e-tron, werd in maart 2019 grootschalig in Nederland geïntroduceerd. Ontdek meer over de werking van deze auto’s en kom te weten welke nieuwe elektrische lease auto’s er in 2020 verschijnen.

De Audi e-tron 55 quattro is in september 2018 onthuld en inmiddels overal in Nederland te bestellen. De e-tron is gecreëerd met een toekomstgerichte blik op duurzaam rijden. In de sportieve SUV komen innovatie, comfort en rijplezier allemaal samen. De auto vertrouwt volledig op batterijen in plaats van fossiele brandstoffen en stoot daardoor geen CO2 en stikstof uit. Hiermee wordt rijden niet alleen leuk, maar ook zeer milieubewust. Daarnaast kun je binnenkort rijden in de nieuwe Audi e-tron 50 quattro lease.

Fiscale voordelen

Elektrische auto’s rijden op elektriciteit in plaats van fossiele brandstoffen zoals benzine of diesel. Dit type lease auto’s maakt rijden een stuk schoner omdat zij geen CO2 en stikstof uitstoten. Dit heeft grote voordelen voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Als eigenaar van een elektrische auto kun je namelijk gebruik maken van meerdere fiscale voordelen.

  • Geen aanschafbelasting (BPM)
  • Geen wegenbelasting (MRB)
  • Lage bijtelling van 8% tot € 45.000
  • Verlaagd belastingtarief laadpalen
  • Milieu-investeringsaftrek (MIA)
  • Investeringskosten afschrijven (Vamil)

Een elektrische auto is voordelig in gebruik doordat deze minder onderhoud nodig heeft. De onderhoudskosten zijn lager, omdat een elektromotor minder complex is dan een verbrandingsmotor. Dit komt doordat er minder (bewegende) onderdelen in een elektrische auto zitten en er minder sprake van slijtage is. Er zijn daarnaast geen filters aanwezig die vervangen moeten worden en er is geen olie die ververst moet worden.

Elektrische ontwikkelingen

De elektrische revolutie bij Audi is in volle gang. In 2020 introduceren we dan ook tal van nieuwe elektrische auto’s. De Audi e-tron 50 quattro en Audi e-tron Sportback maakten in 2019 hun intrede op de markt. De introductie van de Audi e-tron GT staat daarnaast voor 2020 op de agenda, gevolgd door de Q4 e-tron. Ontdek de elektrische aandrijflijn van Audi!

Zonder omkijken een splinternieuwe Audi rijden

Bij Fleximo lease je een Audi voor een vast bedrag per maand. Je hoeft alleen nog maar te tanken. Alle kosten zitten in een vast bedrag samen, geen onverwachte kosten. Denk hierbij aan onderhoud, verzekering, wegenbelasting, banden etc. Bekijk ons complete aanbod op onze website!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken