Welkom bij deze blog over de goedkoopste elektrische auto’s die beschikbaar zijn in 2023 voor een prijs tot 35.000 euro. Elektrische auto’s zijn de laatste jaren steeds populairder geworden vanwege hun milieuvriendelijkheid en de mogelijkheid om te besparen op brandstofkosten. Met de groeiende vraag naar elektrische auto’s hebben fabrikanten geïnvesteerd in de ontwikkeling van betaalbare elektrische voertuigen die voor meer mensen toegankelijk zijn.

In deze blog gaan we de top elektrische auto’s onderzoeken die beschikbaar zijn in 2023 voor een prijs tot 35.000 euro, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van uw volgende auto.

Wat is de goedkoopste elektrische auto? Bekijk hieronder onze top 11!

Dacia Spring Electric – € 20.710,-

De Dacia Spring Electric is een compacte elektrische auto die is ontworpen om stedelijke mobiliteit te verbeteren. Het model biedt een betaalbare en duurzame optie voor mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke auto. De Spring Electric heeft een strak en modern ontwerp en biedt voldoende ruimte voor passagiers en bagage. Het is ook uitgerust met geavanceerde technologieën en functies om het rijden comfortabel en veilig te maken. Al met al is de Dacia Spring Electric een aantrekkelijke keuze voor stadsrijders die zich willen verplaatsen op een duurzame en betaalbare manier.

Dacia Spring Electric- kleine elektrische auto

Renault Twingo Electric – € 23.120,-

De Renault Twingo Electric is een compacte auto die perfect is voor stadsrijden en korte afstanden. Het model is ontworpen met duurzaamheid en efficiëntie in gedachten en heeft een elektrische aandrijving die bijdraagt aan een beter milieu. De Twingo Electric is ook comfortabel en heeft een verrassend ruim interieur, ondanks zijn compacte formaat. Het is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke auto die ook nog eens leuk is om in te rijden.

Renault Twingo ZE - Kleine elektrische auto's

Smart EQ Fortwo (Cabrio) – € 24.926,-

De Smart EQ Fortwo is een compacte elektrische auto die geschikt is voor gebruik in de stad. Het heeft een modern design en biedt plaats aan twee personen. Naast de reguliere versie is de Smart EQ Fortwo ook verkrijgbaar als cabrio, waarbij het dak elektrisch kan worden geopend en gesloten. De auto is voorzien van verschillende comfort- en veiligheidsfuncties en heeft een actieradius van ongeveer 155 km actieradius.

Smart Fortwo - betaalbare elektrische auto

Fiat 500e – € 27.990,-

De Fiat 500e is een compacte elektrische auto met een retro design. De auto biedt plaats aan vier personen en is geschikt voor gebruik in de stad. De 500e heeft een actieradius van ongeveer 180 km en kan snel worden opgeladen met een snellader. De auto is uitgerust met verschillende comfort- en veiligheidsfuncties, zoals airconditioning, een 7-inch touchscreen en een achteruitrijcamera.

Fiat 500e - betaalbare ev's

MG MG4 – € 30.990,-

De MG4 Electric is een ruime elektrische auto met een moderne uitstraling. De auto biedt plaats aan vijf personen en heeft een bagageruimte van 359 liter. De elektrische aandrijving levert een vermogen van 125 kW (170 pk) en een koppel van 260 Nm, waardoor de auto vlot accelereert en een topsnelheid van 150 km/u bereikt. De actieradius van de MG4 Electric bedraagt ongeveer 400 km en kan worden opgeladen met een snellader of een regulier stopcontact. De auto is uitgerust met diverse veiligheids- en comfortfuncties, zoals cruise control, airconditioning en een 10,1-inch touchscreen infotainmentsysteem.

MG MG4 Electric - Hatchback

Peugeot e-208 – 33.750,-

De Peugeot e-208 is een sportieve en stijlvolle elektrische auto. De auto biedt plaats aan vijf personen en heeft een bagageruimte van 265 liter. De elektromotor levert een vermogen van 100 kW (136 pk) en een koppel van 260 Nm, waardoor de e-208 snel en wendbaar is. De actieradius van de auto bedraagt ongeveer 340 km en kan worden opgeladen met een snellader of een regulier stopcontact. De auto is uitgerust met verschillende comfort- en veiligheidsfuncties, zoals een achteruitrijcamera, climate control en een 7-inch touchscreen infotainmentsysteem. De Peugeot e-208 ziet er gelikt uit, het is een betaalbare EV en de cijfers zijn ook netjes. De e-208 is in 2022 nog vernieuwd, waardoor de actieradius nu 400 km groot is.

Peugeot e-208 - elektrische versie

Nissan Leaf – 33.800,-

De Nissan Leaf is een populaire elektrische auto die sinds 2010 op de markt is. De auto heeft een modern design en biedt plaats aan vijf personen. De Leaf heeft een comfortabele rijervaring en is geschikt voor zowel korte als lange afstanden. De auto heeft een goede veiligheidsbeoordeling en is uitgerust met verschillende veiligheids- en comfortfuncties. De Leaf heeft ook een lage uitstoot en is daarom een milieuvriendelijke keuze voor automobilisten.

Nissan Leaf - 275 km actieradius

Renault Zoe – € 33.825,-

De Renault Zoe is een compacte elektrische auto die geschikt is voor gebruik in de stad. De auto heeft een modern design en biedt plaats aan vijf personen. De Zoe is stil en comfortabel in het gebruik en heeft een goede handling. De auto heeft een lage uitstoot en is daarom een milieuvriendelijke keuze voor automobilisten. De Renault Zoe is uitgerust met verschillende veiligheids- en comfortfuncties en heeft een goede veiligheidsbeoordeling.

Renault Zoe - elektrische stadsauto's

Opel Corsa-e – € 33.848,-

De Opel Corsa-e is een compacte en sportieve elektrische auto. De auto heeft een eigentijds design en biedt plaats aan vijf personen. De Corsa-e heeft een comfortabele en wendbare rijervaring en is geschikt voor zowel korte als lange afstanden. De auto heeft een lage uitstoot en is daarom een milieuvriendelijke keuze voor automobilisten. De Opel Corsa-e is uitgerust met verschillende veiligheids- en comfortfuncties en heeft een goede veiligheidsbeoordeling.

Opel Corsa-e

MG ZS EV – € 34.590,-

De MG ZS EV is een ruime en moderne elektrische SUV. De auto biedt plaats aan vijf personen en heeft een ruime bagageruimte. De MG ZS EV heeft een comfortabele rijervaring en is geschikt voor zowel korte als lange afstanden. De auto heeft een lage uitstoot en is daarom een milieuvriendelijke keuze voor automobilisten. De ZS EV is uitgerust met verschillende veiligheids- en comfortfuncties, zoals climate control en een 8-inch touchscreen infotainmentsysteem.

MG ZS EV - goedkoopste elektrische auto van MG

MG MG5 – € 34.590,-

De MG MG5 is een compacte auto die bekend staat om zijn stijlvolle uitstraling en comfortabele rijervaring. Het model wordt geprezen om zijn wendbaarheid en betrouwbaarheid, en is populair bij mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en efficiënte auto. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en moderne functies is de MG MG5 een uitstekende keuze voor stadsrijders en mensen die vaak onderweg zijn. Goedkoop elektrisch rijden in een stationwagon? Dan is de MG5 absoluut de beste optie!

MG MG5 - eerste elektrische stationwagen

Aanbod goedkope elektrische auto’s neemt sterk toe

Elektrische stadsauto’s worden steeds populairder als een duurzame vorm van transport in de stad. Ze zijn milieuvriendelijk, stil en hebben lage bedrijfskosten. De voordelen van elektrisch rijden worden steeds meer erkend en de vraag naar betaalbare elektrische auto’s groeit snel. Gelukkig zijn er steeds meer opties op de markt voor goedkope elektrische auto’s die voor meer mensen toegankelijk zijn. Door de verbetering van de technologie en de toename van het aanbod wordt het steeds aantrekkelijker om over te stappen op een elektrische auto.

Het is duidelijk dat de toekomst van de auto-industrie elektrisch is. Hoewel er nog steeds uitdagingen zijn, zoals de prijs en de beperkte actieradius, zijn er ook veel kansen. Fabrikanten blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën en producten, waardoor de kosten van elektrische auto’s blijven dalen en hun prestaties en efficiëntie verbeteren.

Als consumenten kunnen we onze steentje bijdragen aan de ontwikkeling van duurzame mobiliteit door te kiezen voor een elektrische stadsauto of een goedkope elektrische auto. Dit zal niet alleen helpen om de uitstoot van schadelijke gassen te verminderen, maar ook bijdragen aan een schonere en gezondere leefomgeving. Het is tijd om te investeren in de toekomst en te kiezen voor een elektrische auto die niet alleen goed is voor onze portemonnee, maar ook voor het milieu en onze gezondheid.

Goedkope elektrische auto leasen bij Fleximo!

Als je geïnteresseerd bent in het rijden van een van deze betaalbare elektrische auto’s, overweeg dan om te leasen bij Fleximo. Wij bieden flexibele lease-opties die passen bij jouw budget en mobiliteitsbehoeften. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een ruimere gezinswagen, bij Fleximo vind je vast de ideale elektrische auto voor jou.

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken