Is elektrisch rijden nog wat te vroeg voor je, dan is een hybride auto wellicht een perfect passende oplossing voor jou! In deze blog bekijken we een aantal interessante hybride modellen van 2023/2024.

Bekijk de populaire Hybride auto’s van 2023!

 

Toyota Yaris | € 20.835,- | Lease vanaf € 345,- per maand!

De Toyota Yaris is een compacte auto die bekend staat om zijn sterke hybride motor. Deze krachtige aandrijflijn combineert een benzine- en elektrische motor om een efficiënte en milieuvriendelijke rijervaring te bieden. De hybride technologie van Toyota staat garant voor een soepele en stille rit, met een indrukwekkende brandstofefficiëntie. De Yaris is een ideale keuze voor stadsritten en lange afstanden, waarbij de hybride motor zorgt voor een aanzienlijke brandstofbesparing. Bovendien draagt de Yaris bij aan een schonere en duurzamere mobiliteit, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor bewuste automobilisten.

Ford Puma | € 31.790 | Lease vanaf € 457,- per maand!

De Ford Puma is een opvallende en veelzijdige auto met een sterke hybride motor. Deze geavanceerde aandrijflijn combineert naadloos een benzinemotor met een elektrische motor, wat resulteert in een krachtige en efficiënte prestatie op de weg. De hybride technologie van Ford zorgt niet alleen voor indrukwekkende brandstofbesparing, maar biedt ook een soepele en stille rijervaring. De Ford Puma is ontworpen met oog voor zowel stedelijke als langeafstandsritten, waardoor het een ideale keuze is voor verschillende rijbehoeften. Bovendien draagt de hybride aandrijving bij aan een verminderde milieubelasting en maakt het de Ford Puma tot een milieuvriendelijke optie voor bewuste automobilisten.

Mazda CX-30 | € 32.850 | Lease vanaf € 517,- per maand!

De Mazda CX-30 is een opvallende crossover-SUV die wordt aangedreven door een krachtige hybride motor. De geavanceerde hybride aandrijflijn van de Mazda CX-30 combineert op slimme wijze een benzinemotor met een elektrische motor om indrukwekkende prestaties te leveren en tegelijkertijd de brandstofefficiëntie te verbeteren. Deze hybride technologie zorgt voor een soepele en responsieve rijervaring, waardoor de CX-30 geschikt is voor zowel stadsverkeer als langeafstandsritten.

De Mazda CX-30 blinkt uit in het balanceren van kracht en efficiency, en biedt bestuurders een compromisloze mix van vermogen en zuinigheid. Bovendien draagt het hybride systeem bij aan een verminderde milieubelasting en onderstreept Mazda’s inzet voor duurzame mobiliteit. Met zijn strakke ontwerp en geavanceerde technologieën is de Mazda CX-30 een aantrekkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een moderne, milieuvriendelijke en krachtige SUV.

Alfa Romeo Tonale | € 43.820,- | Lease vanaf € 665,- per maand!

De Alfa Romeo Tonale is een verbluffende compacte SUV met een indrukwekkende hybride motor. Deze geavanceerde aandrijftechnologie combineert naadloos een benzinemotor met een elektrische motor, waardoor de Tonale zowel krachtige prestaties als efficiëntie biedt. De hybride motor van de Alfa Romeo Tonale staat garant voor een opwindende en responsieve rijervaring, waardoor elke rit een genot wordt.

De Tonale belichaamt de compromisloze filosofie van Alfa Romeo wat betreft design en rijplezier, en de hybride aandrijving voegt een extra laag van milieubewustzijn toe aan deze iconische Italiaanse auto. Met zijn opvallende ontwerp en geavanceerde technologische functies is de Alfa Romeo Tonale een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een harmonieuze mix van stijl, prestaties en milieuvriendelijkheid in een compacte SUV.

Kia Niro | € 33.280,- | Lease vanaf € 520,- per maand!

De Kia Niro is een opmerkelijke crossover met een krachtige hybride motor. Deze geavanceerde aandrijftechnologie combineert naadloos een benzinemotor met een elektrische motor, waardoor de Niro indrukwekkende prestaties levert en tegelijkertijd brandstofefficiëntie biedt. De hybride motor van de Kia Niro zorgt voor een soepele en responsieve rijervaring, waardoor het een ideale keuze is voor zowel stadsverkeer als langeafstandsritten.

De Niro belichaamt Kia’s toewijding aan het combineren van praktischheid en milieubewustzijn, en de hybride aandrijving draagt bij aan een verminderde milieubelasting. Met zijn moderne en veelzijdige ontwerp, ruime interieur en geavanceerde technologische functies, biedt de Kia Niro bestuurders een uitgebalanceerde combinatie van prestaties en efficiëntie in een aantrekkelijke en milieuvriendelijke verpakking.

Hybride auto leasen?

Bij Fleximo ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een hybride auto om te leasen. Wij bieden een uitgebreide selectie hybride modellen van alle toonaangevende automerken. Het beste nieuws is dat we deze hybride auto’s aanbieden tegen scherpe all-in maandbedragen, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe, milieuvriendelijke rit. Bovendien hebben we niet alleen hybride auto’s, maar bieden we ook plug-in hybride en volledig elektrische modellen aan, zodat je de perfecte auto kunt kiezen die past bij jouw behoeften en duurzaamheidsdoelen.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken