Het leasen van een elektrische auto heeft talloze voordelen. Profiteer van een slechts 16% bijtellingstarief en ervaar elke rit in ultiem comfort. Bij Fleximo bieden wij een uitgebreid assortiment aan, met alle denkbare merken, modellen en uitvoeringen. Bij Fleximo nemen we u alle zorgen uit handen wanneer u op zoek bent naar een nieuwe elektrische leaseauto. Wij zijn dé experts op het gebied van elektrisch leasen! Of u nu op zoek bent naar een ruime SUV, een sportieve sedan of een elektrische stationwagen, wij hebben voor iedereen een passende oplossing. Maak dit jaar nog de overstap naar een elektrische auto!

Elektrische auto leasen

Elektrische lease auto’s

Bekijk alle elektrische auto’s en profiteer van 16% bijtelling!

Bekijk ons aanbod elektrische auto’s >

Profiteer van 16% bijtelling op een elektrische auto!

Kies je in 2023/2024 voor een elektrische auto? Dan profiteer je nog van een gunstig bijtellingstarief.

Net als voorgaande jaren krijgen elektrische auto’s in 2024 ook korting op de bijtelling. Een nieuwe elektrische auto in 2024 betaal je 16% tot een catalogusprijs van 30.000 euro. Over het bedrag boven die 30.000 euro betaal je dus het reguliere 22% bijtelling.

Stel je hebt dus een elektrische auto met een catalogusprijs van 50.000 euro. Over de eerste 30.000 euro betaal je 16% bijtelling en over de resterende 20.000 euro betaal je 22% bijtelling.

Kies je voor een diesel, benzine, hybride of plug-in hybride auto, dan betaal je over de volledige catalogusprijs 22% bijtelling.

Wat is bijtelling?

Indien je een zakelijke leaseauto voor zowel zakelijke als privédoeleinden gebruikt, beschouwt de Belastingdienst dit als een vorm van loon in natura. Als gevolg hiervan dien je belasting te betalen over dit voordeel. Dit fiscale voordeel wordt aangeduid als “bijtelling” en vertegenwoordigt het bedrag dat aan je belastbare inkomen wordt toegevoegd. Met andere woorden, je draagt bij aan de belasting voor het privégebruik van een zakelijke auto. Het is belangrijk om te weten dat de bijtelling alleen van toepassing is wanneer je jaarlijks meer dan 500 kilometer voor privédoeleinden rijdt.

Het bijtellingstarief van 16% geldt dus enkel voor volledig elektrische auto’s!

Bijtelling elektrische auto lease

Elektrische auto reviews van Fleximo!

Bij ons bedrijf staan klanttevredenheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom nemen we regelmatig de nieuwste elektrische leaseauto’s onder de loep om onze gewaardeerde klanten een gedegen inzicht te bieden in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische mobiliteit. Onze toewijding aan het beoordelen van deze voertuigen is geworteld in het streven naar transparantie en het ondersteunen van milieubewuste keuzes.

Wanneer een nieuwe elektrische leaseauto op de markt komt, gaan we geen uitdaging uit de weg om deze uitgebreid te testen en te analyseren. Onze deskundige teams nemen de auto’s mee voor uitgebreide testritten, waarbij ze alle aspecten van het voertuig grondig evalueren. Deze beoordeling omvat niet alleen de prestaties, zoals acceleratie en rijgedrag, maar ook de efficiëntie van de elektrische aandrijving, het comfort van het interieur, de beschikbare technologie en de algehele gebruiksvriendelijkheid.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken