Polestar is een autofabrikant en het preformancemerk van Volvo. Het merk gaat zich de komende maanden richten op het bouwen van elektrische sportieve auto’s. Vanaf 2020 zullen de eerste auto’s naar Nederland komen. Het merk wilt zich alleen nog maar focussen op elektrisch rijden.

Polestar 1 lease

Polestar 1 leaseAls eerst werd de Polestar 1 onthuld. Een elektrische preformance hybride vol met technische innovaties. De Polestar 1 is een luxe, tweedeurs 2+2 Grand Tourer Coupé met een Electric Performance Hybrid-aandrijflijn. Een dochteronderneming van Volvo. De auto is ontwikkeld in Zweden en wordt gebouwd in de fabriek in Chengdu, China. De bolide is voorzien van een stekkerhybride die twee elektromotoren voor aandrijving van de achterwielen combineert met een benzinemotor voor aandrijving van de voorwielen. Samen genereren deze krachtbronnen een vermogen van 609 pk en een koppel van 1000 Nm.

Polestar 2 lease

De Polestar 2 is niet alleen de eerste volledig elektrische auto van het nieuwe merk Polestar, het is ook direct de eerste auto die door het merk op de markt wordt gebracht. Met de komt van de Polestar 2 is er een nieuwe concurrent voor Tesla Model 3 bijgekomen. De actieradius van de Polestar 2 is 470 km (WLTP). De Polestar 2 heeft een accu van 72.5 kWh en accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.

Polestar lease interieurKies je voor zakelijk leasen dan profiteer je dit jaar nog van 8% bijtelling en levering 2020! Neem contact met onze mederwerkers op voor de voordeligste lease oplossing. De prijs van de Polestar 2 is 59.800,- dit betreft een vanaf prijs. Je kunt de Polestar 2 al leasen vanaf slechts 685,- per maand. Op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Hierdoor maken wij zakelijk elektrisch leasen toegankelijk. Wanneer je kiest voor elektrisch rijden profiteert u van alle gemakken en unieke eigenschappen.

Heeft u vragen of wenst een passende zakelijke lease offerte binnen 24 uur? Onze medewerkers helpen je graag verder! Bekijk ook al onze 8% bijtelling deals op de website.

Polestar lease achterkantPolestar lease voorkant

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken