De wereld van elektrische auto’s blijft evolueren en innoveren, en een opvallende nieuwkomer is de BYD Seal. Ontworpen door de getalenteerde Nederlandse ontwerper Wolfgang Egger, valt deze elektrische sedan op door zijn sportieve en elegante uitstraling. Laten we een diepgaande blik werpen op wat de BYD Seal te bieden heeft.

Krachtige prestaties en indrukwekkende actieradius

De BYD Seal is verkrijgbaar in twee indrukwekkende uitvoeringen. De achterwielaangedreven versie beschikt over een krachtige motor van 313 pk, terwijl de vierwielaangedreven variant een verbluffende 530 pk levert. Wat betreft de actieradius hoeven bestuurders zich geen zorgen te maken. De achterwielaangedreven versie kan tot wel 550 kilometer rijden op één lading, terwijl de vierwielaangedreven versie een nog altijd indrukwekkende 490 kilometer bereikt.

BYD Seal Leasen

Innovatie op het e-Platform 3.0

De BYD Seal staat op het gloednieuwe e-Platform 3.0 van BYD, speciaal ontworpen voor elektrische auto’s. Dit platform biedt talloze voordelen, waaronder een hoge torsiestijfheid en een laag zwaartepunt. Met een wielbasis van 2.920 millimeter genieten inzittenden van een ruim interieur, terwijl de bagageruimte een royale inhoud van 400 liter heeft.

Technologie en comfort hand in hand

Binnenin de BYD Seal wordt geavanceerde technologie gecombineerd met comfort. Het 12,8-inch touchscreen infotainmentsysteem vormt het middelpunt, samen met een 10,25-inch digitaal instrumentenpaneel. Ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto zorgt voor naadloze connectiviteit. Bovendien zijn diverse rijhulpsystemen geïntegreerd, waaronder adaptieve cruisecontrol, lane keeping assist en een noodremsysteem.

Een aantrekkelijke Keuze

Voor liefhebbers van sportieve en efficiënte elektrische sedans is de BYD Seal een zeer interessante keuze. Met zijn aantrekkelijke design, ruime interieur en geavanceerde technologieën heeft deze auto veel te bieden. De prijzen voor de BYD Seal beginnen bij een verrassend toegankelijke €44.990.

Pluspunten van de BYD Seal

Sportieve en elegante uitstraling: Het design van de BYD Seal spreekt liefhebbers van stijl aan, met een combinatie van sportiviteit en elegantie.

Hoogwaardige bouwkwaliteit: Het gebruik van het e-Platform 3.0 en aandacht voor detail resulteren in een auto van topkwaliteit.

Lange actieradius: Zowel de achterwielaangedreven als vierwielaangedreven versies bieden indrukwekkende actieradii, waardoor de BYD Seal geschikt is voor lange afstanden.

Rijhulpsystemen: Met adaptieve cruisecontrol, lane keeping assist en een noodremsysteem biedt de BYD Seal geavanceerde rijhulpsystemen voor extra veiligheid.

Moderne technologieën: Het infotainmentsysteem met touchscreen, ondersteuning voor CarPlay en Android Auto, en diverse andere moderne technologieën maken de BYD Seal een hedendaagse auto.

Al met al belichaamt de BYD Seal de toekomst van elektrische mobiliteit, waar stijl, prestaties en technologie hand in hand gaan.

BYD Seal Leasen bij Fleximo!

De BYD Seal is bij Fleximo te leasen vanaf slechts € 638,- per maand. Voor dit maandbedrag rij je de Design RWD variant met een fiscale waarde van € 44.990,-. Naast de achterwiel aangedreven variant is er ook een vierwiel aangedreven Excellence variant beschikbaar bij Fleximo. Meer informatie omtrent het leasen van de BYD Seal of een andere auto? Neem dan gerust contact met ons op.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken