In het B-segment heeft zich een nieuwe kandidaat aangediend: de Lexus LBX! De LBX belichaamt de kenmerkende kwaliteit van Lexus, maar dan in een vernieuwend jasje. Deze compacte premium cross-over SUV biedt een opmerkelijke waarde voor zijn vanafprijs van € 35.995,-. In vergelijking met concurrenten in het premium segment, krijg je voor deze prijs weinig elders. Benieuwd wat de Lexus LBX te bieden heeft? Bekijk dan onze review!

De Lexus LBX: Compact, maar groots in luxe en rijplezier

Maak kennis met de Lexus LBX, de nieuwste telg in de Lexus-familie. Deze compacte crossover combineert op unieke wijze stijl, innovatie en rijplezier. De LBX is perfect voor wie op zoek is naar een premium auto die zich onderscheidt van de massa.

Een krachtige en efficiënte aandrijflijn

De LBX wordt aangedreven door een geavanceerde hybride-aandrijflijn die zorgt voor krachtige prestaties en een laag brandstofverbruik. De elektromotor en benzinemotor werken naadloos samen om u een soepele en comfortabele rijervaring te bieden.

Een luxueus Lexus interieur

Het interieur van de LBX is ontworpen met oog voor detail en met gebruik van hoogwaardige materialen. De comfortabele stoelen, het fraaie dashboard en de geavanceerde technologieën zorgen voor een luxueuze en ontspannende rijervaring.

Innovatieve technologieën

De LBX is uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid, connectiviteit en entertainment. Het Lexus Safety System+ 2.5 zorgt voor optimale veiligheid, terwijl het Lexus Link Pro-infotainmentsysteem u moeiteloos verbonden houdt met de wereld om u heen.

Een unieke rijervaring

De LBX is niet alleen comfortabel en luxueus, maar ook erg leuk om te rijden. De directe besturing, de krachtige motor en het strakke onderstel zorgen voor een dynamische en wendbare rijervaring.

Conclusie: De Lexus LBX: de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een compacte premium auto met een unieke uitstraling, krachtige prestaties en een hoog niveau van luxe en comfort.

page 1 of 3

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken