Sinds Smart een Joint Venture is van Mercedes en Geely lijkt de focus verschoven zijn naar de wat grotere auto’s. Eerder maakte we al kennis met de Smart #1 en nu is het de beurt aan de volledig elektrische Smart #3!

In deze video nemen we de Smart #3 onder de loep!

Over de Smart #3!

Maak kennis met de smart #3, een volledig elektrische SUV-coupé die perfect is voor het moderne leven. Met zijn stijlvolle design, geavanceerde technologieën en praktische interieur is de #3 de ideale auto voor wie op zoek is naar een comfortabele en duurzame rijervaring.

Compact en wendbaar

De #3 is compact en wendbaar, waardoor hij perfect is voor het manoeuvreren door drukke steden. Met een lengte van slechts 4,40 meter en een draaicirkel van 9,1 meter is parkeren kinderspel.

Ruim en comfortabel

Ondanks zijn compacte formaat biedt de #3 verrassend veel ruimte voor vier passagiers en hun bagage. De kofferbak heeft een inhoud van 370 liter, die kan worden vergroot tot 1.160 liter met de achterbank neergeklapt.

Volledig elektrisch

De #3 is een volledig elektrische auto met een krachtige motor die tot 4000 kilometer rijbereik biedt (66 kWh accupakket). De auto kan worden opgeladen met een AC-lader of een DC-snellader. Met de DC-snellader kan de batterij in slechts 30 minuten van 10% tot 80% worden opgeladen.

Geavanceerde technologieën

De #3 is uitgerust met een reeks geavanceerde technologieën, waaronder een adaptieve cruisecontrol, een head-up display en een 360-gradencamera. Deze technologieën maken het rijden comfortabeler, veiliger en leuker.

Stijlvol en modern

De #3 heeft een stijlvol en modern design met een opvallende grille, LED-verlichting en 19-inch lichtmetalen velgen. De auto is verkrijgbaar in een scala aan kleuren, zodat u de perfecte auto kunt kiezen die bij uw stijl past.

De smart #3 is de perfecte auto voor wie op zoek is naar een comfortabele, duurzame en stijlvolle auto. Ontdek de #3 vandaag nog en ervaar het plezier van elektrisch rijden.

Fleximo, uw partner in mobileit

Bekijk meer rijtesten!

page 1 of 3

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken