Tegenwoordig produceert Smart aanzienlijk grotere auto’s dan we jarenlang van het merk gewend waren. Het lijkt erop dat Mercedes en Geely het merk opnieuw hebben vormgegeven. Bovendien zijn alle recentelijk gelanceerde modellen van Smart volledig elektrisch. De nieuwe Smart #3 is aanzienlijk ruimer dan zijn voorganger, de Smart #1, en straalt een sportiever design uit. Vanaf 2024 is het mogelijk om de Smart #3 te leasen via Fleximo, waarbij je al kunt instappen vanaf slechts 38.395 euro.

Smart #3

Smart #3 uitvoeringen en prijzen

De Smart #3 introduceert een prijsniveau dat slechts 1.000 euro boven dat van zijn voorganger, de #1, ligt. Met een startprijs vanaf 38.395 euro biedt de Smart #3 Pro een opvallende combinatie van kracht en efficiëntie. Onder de motorkap schuilt een krachtige elektromotor van 272 pk, die wordt gevoed door een 49 kWh accupakket. Deze configuratie resulteert in een indrukwekkende actieradius van 325 kilometer, waardoor de Smart #3 Pro een aantrekkelijke keuze is voor zowel stedelijke als langere afstandsritten.

Voor wie op zoek is naar extra luxe en functies, presenteert Smart de #3 in verschillende uitvoeringen. De Smart #3 Pro+ is beschikbaar voor 43.393 euro en komt met een vergroot accupakket van 66 kWh, wat resulteert in een verhoogde actieradius van 435 kilometer. De Premium-variant, geprijsd op 46.055 euro, en de 25th Anniversary Edition, die verkrijgbaar is voor 46.555 euro, bieden eveneens het grotere accupakket en een indrukwekkende actieradius van 455 kilometer. Deze modellen belichamen niet alleen geavanceerde technologie, maar ook een verfijnd design en hoogwaardige afwerking.

Met de Smart #3 toont het merk niet alleen een evolutie in grootte en prestaties, maar biedt het tevens een uitgebreide keuze aan configuraties om aan diverse wensen en behoeften van automobilisten te voldoen. Of het nu gaat om krachtige prestaties, luxe extra’s of een indrukwekkende actieradius, de Smart #3-serie lijkt in te spelen op de diverse eisen van een modern publiek, en dit alles tegen een concurrerende prijs.

De absolute topversie van de Smart #3 is uiteraard de Brabus. De Brabus uitvoeringen beschikt over maar liefst 428 pk, vierwielaandrijving en een actieradius van 410 kilometer. Stoplicht sprintje? Binnen slechts 3,7 van stilstand naar 100 kilometer per uur!

Smart #3 - nieuwe elektrische SUV

Mercedes DNA kenmerkt de nieuwe Smart #3

De invloed van Mercedes-Benz op Smart blijft duidelijk zichtbaar in het ontwerp van de #3. Het gestroomlijnde design en de geavanceerde verlichting aan zowel de voor- als achterzijde roepen associaties op met de stijl van de Mercedes-Benz EQE. In vergelijking met de #1 springt de grotere #3 direct in het oog door zijn sterk aflopende daklijn en sportieve uitstraling. Met een lengte van 4,4 meter is de #3 ongeveer 13 centimeter langer dan zijn voorganger, de #1, en heeft de wielbasis met 3,5 centimeter toegenomen.

Deze veranderingen komen met name tot uiting aan de achterzijde, waar passagiers op de achterbank kunnen genieten van aanzienlijk meer beenruimte. De evolutie in het ontwerp van de #3 benadrukt niet alleen de moderniteit van Smart, maar onderstreept ook de synergetische relatie met het design-DNA van Mercedes-Benz. De toegevoegde lengte en aangepaste proporties van de #3 dragen niet alleen bij aan een opvallender uiterlijk, maar versterken ook de functionaliteit en het comfort voor de inzittenden.

De Smart #3 Leasen? Even wachten tot begin 2024!

Zoals eerder vermeld, staat de lancering van de Smart #3 lease-opties gepland voor het begin van 2024. Deze sportieve SUV, gekenmerkt door scherp aflopende lijnen en eigentijds design, belooft een opmerkelijke toevoeging te worden aan het reeds diverse aanbod van Smart.

De introductie van dit model in 2024 markeert een belangrijke stap voor Smart, waarbij het merk zijn bereik vergroot en inspeelt op de groeiende vraag naar elektrische voertuigen met een eigentijds en dynamisch ontwerp.

Meer informatie of een vraag over de Smart #3 of een andere auto? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk hier al onze elektrische leaseauto’s!

Smart #3

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken