Met de Hyundai IONIQ 6 voegt het Koreaanse merk een unieke elektrische EV toe aan het gamma. De IONIQ 6 ziet er anders uit, hier hebben ze natuurlijk een goede reden voor. Mede door de vorm heeft de IONIQ 6 een luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,21, dit resulteert in een actieradius van maar liefst 614 km WLTP!

De Hyundai IONIQ 6 is voorzien van een 800-volt accusysteem waar de EV ultrasnel kan laden. Kortom, de gloednieuwe elektrische Hyundai IONIQ 6 staat symbool voor een nieuw tijdperk van duurzame innovatie en elektrische mobiliteit!

Benieuwd naar onze ervaring met de Hyundai IONIQ 6? Bekijk dan onze review! Wil je geen enkele video van Fleximo missen? Abonneer je dan op ons Youtube-kanaal https://bit.ly/3qxfWwX Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! https://www.fleximo.nl/contact/

Hyundai IONIQ 6 Leasen bij Fleximo!

De Hyundai Ioniq 6 is een innovatieve en zeer gewilde auto in het zakelijke segment. Als u op zoek bent naar een voertuig dat de nieuwste technologieën biedt en tegelijkertijd comfortabel en stijlvol is, dan is de Ioniq 6 de perfecte keuze voor u. Bij Fleximo begrijpen we dat uw zakelijke behoeften uniek zijn en daarom bieden wij de beste lease-opties aan. Bij ons vindt u altijd een oplossing die past bij uw specifieke wensen.

Met de Hyundai Ioniq 6 profiteert u van een ruime en comfortabele cabine, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een efficiënte aandrijving. De auto is uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van connectiviteit en infotainment, zodat u altijd verbonden blijft en uw werk kunt blijven doen terwijl u onderweg bent.

Als u kiest voor zakelijk leasen bij Fleximo, profiteert u van een scherpe prijzen en de beste voorwaarden. Dit betekent dat u niet alleen de auto least, maar ook alle bijkomende kosten, zoals verzekeringen, onderhoud en reparaties, inbegrepen zijn. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent en kunt u zich volledig concentreren op uw werkzaamheden.

Bij Fleximo staan we altijd voor u klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het kiezen van de juiste leaseoptie en het afsluiten van uw leasecontract. Wij streven naar 100% tevredenheid van onze klanten en doen er alles aan om u de best mogelijke service te bieden.

Kortom, als u op zoek bent naar een zakelijke leaseauto van de hoogste kwaliteit, dan is de Hyundai Ioniq 6 bij Fleximo de perfecte keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Sedan
Bekijk auto
Vanaf €611 per maand

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken