De Zeekr X gaat duizenden euro’s goedkoper worden, echter laat het merk het daar niet bij. Zo krijg je (tijdelijk) 10 jaar garantie en gratis onderhoud! Dit heeft natuurlijk ook positieve invloed op de leaseprijzen. Door deze componenten heeft de leasemaatschappij een stuk minder risico op bijvoorbeeld onderhoud.

Long Range RWD

De Zeekr X is verkrijgbaar in twee aandrijflijnen, daar gaat vooralsnog niks aan veranderen. De Long Range AWD was verkrijgbaar voor 45.990 euro. Dit model wordt nu 3.500 euro goedkoper en is voortaan te bestellen vanaf 42.490 euro.

De Long Range AWD heeft een accupakket van 69 kWh, 272 pk vermogen en een actieradius van ongeveer 440 kilometer. Dit model beschikt over enkel aandrijving op de achteras.

Privilege AWD

Een stapje hoger komt de Privilege AWD. Deze stond eerder in de prijslijsten voor 49.490 euro. Deze is nu met 3.000 euro voordeel te bestellen. Je rijdt de Privilege AWD nu voor 47.490 euro. Dit model beschikt over twee elektromotoren die samen 428 pk leveren. Ook dit model heeft een 69 kWh maar beschikt ove iets minder actieradius namelijk 420 kilometer.

Zeekr X

10 jaar gratis onderhoud??

Je leest het goed, maar liefst 10 jaar gratis onderhoud. Let wel op, dit geldt maar voor een beperkte periode. Als je tussen 6 februari en 30 april een Zeekr X of 001 aanschaft profiteer je hiervan.

Zeekr X en 001 leasen bij Fleximo

Bij Fleximo zijn beide modellen in alle beschikbare uitvoeringen te leasen tegen een scherp all-in tarief en de beste voorwaarden. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken