Tesla is een merk dat de afgelopen jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen in Nederland. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto van Tesla vanwege de voordelen die elektrisch rijden met zich meebrengt, zoals lagere kosten voor brandstof en minder uitstoot van schadelijke stoffen. Als ondernemer is het mogelijk om een Tesla zakelijk te leasen bij Fleximo, een van de grootste leasemaatschappijen in Nederland.

Het leasen van een Tesla biedt verschillende voordelen voor ondernemers. Allereerst hoeft er geen grote investering te worden gedaan in een nieuwe auto, waardoor het werkkapitaal van de onderneming behouden kan blijven. Bovendien zijn de leasekosten van een Tesla vaak lager dan de kosten van het kopen van een vergelijkbare auto. Daarnaast zijn de kosten voor onderhoud en reparaties bij het leasen van een auto vaak inbegrepen, waardoor onverwachte kosten worden voorkomen.

Bij Fleximo is het mogelijk om verschillende modellen van Tesla te leasen, waaronder de Model 3, Model S en Model X. Het is mogelijk om te kiezen voor een leasecontract met een looptijd van bijvoorbeeld 24, 36, 48 of 60 maanden. Het maandbedrag dat betaald moet worden, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gekozen looptijd, het aantal kilometers dat per jaar gereden wordt en de eventuele opties die aan de auto worden toegevoegd.

Kortom, het leasen van een Tesla bij Fleximo biedt veel voordelen voor ondernemers die graag willen profiteren van de voordelen van elektrisch rijden. Door te kiezen voor een leasecontract bij Fleximo wordt het mogelijk om te rijden in een luxe en duurzame auto, zonder dat daarbij grote investeringen gedaan hoeven te worden.

Onze Tesla Zakelijke Lease modellen

Bent u op zoek naar een luxe en duurzame auto die bovendien ook nog eens goed is voor het milieu? Dan zijn de Tesla modellen van Fleximo de perfecte keuze voor u! Bekijk nu ons uitgebreide aanbod van Tesla modellen en laat u verrassen door de verschillende opties en modellen die wij beschikbaar hebben.

Of u nu op zoek bent naar een compacte en snelle Tesla Model 3 of juist wilt rijden in een ruime en indrukwekkende Model X, bij Fleximo hebben we voor elk wat wils. Onze Tesla modellen zijn van de hoogste kwaliteit en voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor u altijd kunt genieten van een optimale rijervaring.

Bovendien bieden wij bij Fleximo niet alleen de beste Tesla modellen, maar ook de beste service. Ons deskundige team staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte auto en het samenstellen van het ideale leasecontract. Zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe Tesla zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de financiële aspecten.

Kortom, als u op zoek bent naar een luxe en duurzame auto van de hoogste kwaliteit, dan zijn de Tesla modellen van Fleximo de perfecte keuze. Bekijk ons uitgebreide aanbod nu en ervaar zelf waarom Tesla zo populair is onder zowel particulieren als ondernemers.

Tesla modellen overzicht

Tesla Model 3 Lease Zakelijk
Tesla Model Y Lease Zakelijk
Tesla Model S  Lease Zakelijk
Tesla Model X Lease Zakelijk

[caldera_form id=”CF63edf80d34bda”]

Waarom een Tesla Zakelijk Leasen?

Als ondernemer is het leasen van een Tesla een verstandige keuze. Elektrisch rijden biedt namelijk verschillende voordelen voor uw onderneming en het leasen van een Tesla maakt deze voordelen nog eens extra aantrekkelijk.

Allereerst zijn elektrische auto’s zoals Tesla’s beter voor het milieu en dragen ze bij aan een groenere toekomst. Als ondernemer kunt u hierdoor bijdragen aan een beter milieu en uw bedrijf profileren als duurzaam. Bovendien zijn de operationele kosten van een elektrische auto veel lager dan die van een brandstofauto, omdat elektriciteit goedkoper is dan benzine of diesel. Dit kan op de lange termijn aanzienlijke besparingen opleveren voor uw onderneming.

Een ander voordeel van het leasen van een Tesla is dat u kunt profiteren van verschillende belastingvoordelen. Zo kunt u in aanmerking komen voor lagere bijtellingstarieven en is het mogelijk om de BTW op de leasekosten terug te vorderen. Hierdoor kunt u flink besparen op de kosten van uw auto.

Daarnaast biedt het leasen van een Tesla bij Fleximo verschillende voordelen op het gebied van service en onderhoud. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over de kosten van reparaties of onderhoud, omdat deze vaak inbegrepen zijn bij het leasecontract. Bovendien kunt u bij Fleximo rekenen op uitstekende service.

Kortom, het leasen van een Tesla is een verstandige keuze voor ondernemers die willen profiteren van de voordelen van elektrisch rijden. Door te kiezen voor een leasecontract bij Fleximo kunt u niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook flink besparen op de kosten van uw auto. En dankzij onze uitstekende service hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten of problemen met uw auto.

Over het merk Tesla!

Tesla is een Amerikaanse fabrikant van elektrische auto’s en duurzame energieoplossingen. Het bedrijf is opgericht in 2003 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende spelers op het gebied van elektrische mobiliteit.

Het eerste model van Tesla, de Roadster, werd in 2008 op de markt gebracht. Dit was de eerste elektrische auto die een reikwijdte van meer dan 300 kilometer had en daarmee een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van elektrische mobiliteit. Sindsdien heeft Tesla verschillende modellen op de markt gebracht, waaronder de Model S, Model X, Model 3 en Model Y.

De Tesla modellen worden gekenmerkt door hun duurzaamheid, efficiëntie en hoge prestaties. Ze hebben een indrukwekkende reikwijdte, zijn zeer snel en bieden een luxe rijervaring. Bovendien zijn ze uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals geavanceerde autonome rijfuncties en over-the-air software-updates.

Tesla is ook actief op het gebied van duurzame energieoplossingen. Zo produceert het bedrijf zonnepanelen en opslagsystemen voor thuisgebruik, waarmee huishoudens zelfvoorzienend kunnen zijn op het gebied van energie.

Het succes van Tesla heeft een belangrijke rol gespeeld in de groei van de markt voor elektrische mobiliteit. Het heeft andere fabrikanten aangemoedigd om ook elektrische auto’s te gaan produceren en heeft bijgedragen aan een grotere bewustwording van duurzaamheid en klimaatverandering.

Kortom, Tesla is een baanbrekend merk dat de ontwikkeling van elektrische mobiliteit heeft versneld en duurzame energieoplossingen heeft geïntroduceerd. Het heeft de normen veranderd voor wat er mogelijk is met elektrische auto’s en heeft een belangrijke rol gespeeld in het creëren van een duurzame toekomst.

Onze Tesla revieuws!

Tesla lease nieuws

page 1 of 3

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken