Upgrade uw bedrijfsvloot en rijdt in stijl door Polestar zakelijk te leasen bij Fleximo. Onze duurzame en snelle elektrische auto’s bieden u niet alleen een comfortabele rit, maar ook een groen en verantwoordelijk imago voor uw bedrijf. En met onze flexibele leasetermijnen en scherpe tarieven, kunt u zich richten op uw bedrijfsdoelen zonder zich zorgen te maken over de kosten. Wordt deel van de toekomst en lease een Polestar vandaag nog bij Fleximo!

Polestar is een toonaangevend automerk op het gebied van elektrische mobiliteit en duurzaamheid. Het bedrijf streeft naar een wereld waarin elektrische auto’s niet alleen milieuvriendelijk, maar ook prestatiegericht en luxueus zijn. Met een focus op innovatie en design, biedt Polestar een reeks hoogwaardige elektrische auto’s die rijplezier en duurzaamheid combineren. Rijd in stijl en maak een statement voor een groene toekomst met Polestar!

Polestar lease Zakelijk Top Deal!

Polestar 2 leasen
Sedan
Bekijk auto
Vanaf €629 per maand

Waarom zou je een Polestar Zakelijk Leasen?

Er zijn verschillende redenen waarom je een Polestar zakelijk zou moeten leasen:

  1. Duurzaamheid: Polestar is toegewijd aan het bieden van elektrische auto’s die beter zijn voor het milieu en helpen bij het verminderen van uw bedrijfsprentende CO2-uitstoot.
  2. Prestaties: Polestar’s auto’s zijn ontworpen met hoge prestaties in gedachten, waardoor ze bieden een uitstekende rijervaring met krachtige elektromotoren en geraffineerde technologieën.
  3. Comfort en luxe: Polestar’s auto’s zijn ontworpen met comfort en luxe in gedachten, met een uitgebreid aanbod aan premium functies en technologieën, waaronder een groot scherm voor infotainment en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.
  4. Flexibiliteit: Met flexibele leasetermijnen en scherpe tarieven, kun je de leasetermijn en kosten van je Polestar aanpassen aan de specifieke behoeften van je bedrijf.
  5. Professioneel imago: Rijden in een Polestar laat zien dat je bedrijf zich richt op duurzaamheid en innovatie, en geeft je bedrijf een verantwoordelijk en groen imago.

Kortom, door een Polestar zakelijk te leasen, kun je profiteren van de hoge prestaties, duurzaamheid, comfort en luxe van deze toonaangevende elektrische auto’s, terwijl je tegelijkertijd je bedrijf vooruit helpt en bijdraagt aan een groene toekomst.

Over Zweedse merk Polestar!

Polestar is een opkomend automerk dat zich richt op de productie en verkoop van hoogwaardige elektrische auto’s. Opgericht in 2009, is Polestar toegewijd aan het bieden van een premium rijervaring met elektrische auto’s die zowel stijlvol als duurzaam zijn. Het bedrijf heeft een duidelijke visie voor een toekomst waarin elektrische auto’s niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook op prestatiegebied en qua rijervaring.

Polestar richt zich op het creëren van auto’s met een uitzonderlijk design, hoge prestaties en een hoog niveau van comfort en luxe. Het bedrijf combineert innovatieve technologieën met een duurzaam productieproces om een product aan te bieden dat aansluit bij de wensen en behoeften van de moderne consument.

Polestar’s productlijn omvat momenteel verschillende high-performance elektrische auto’s, waaronder de Polestar 1, een snelle en stijlvolle Grand Tourer, en de Polestar 2, een volledig elektrische gezinsauto. Beide modellen bieden een uitstekende rijervaring, met een krachtige elektromotor, geraffineerd design en avant-garde technologieën.

Met een toegewijd team van ingenieurs, ontwerpers en technici, is Polestar toegewijd aan het blijven ontwikkelen van nieuwe en innovatieve producten die aansluiten bij de veranderende behoeften van de moderne consument. Als deel van de toekomst van elektrische mobiliteit, biedt Polestar een ambitieus en duurzaam alternatief voor conventionele auto’s en streeft naar een toekomst waarin we allemaal in stijl en met vertrouwen kunnen rijden.

Fleximo Polestar reviews!

Polestar Lease nieuws!

page 1 of 2

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken